BELFÖLD
Hatalmi csapdában a civil szervezetek
Minél nagyobb befolyással és hírnévvel rendelkezik egy nem-kormányzati szervezet (NGO), annál nagyobb eséllyel adják fel eredeti célkitűzéseiket és felelnek meg támogatóik elvárásainak – számol be a Századvég egy a témában írt könyvről.
Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait
Nézze meg, hány számot talált el!
Tévesen értelmezi a populizmus fogalmát a nyugati elit
Az uniós, elitista zsargonban a populizmusnak negatív kicsengése van, amelyet euroszkeptikus EU-ellenes magatartásformának tartanak, de ez az értelmezés nem megalapozott – állítja Frank Furedi, a Kenti Egyetem szociológia professzora, akinek a könyvét a Századvég foglalta össze.
Az üldözött keresztényekről is megemlékeznek az ökumenikus imahéten
Az imahét üzenete, hogy az Istennek van ereje, hatalma a világban és az emberek életén.
Zimankóval indul a hét
Hideg téli idővel kezdődik a hét többfelé havazással, néhol akár mínusz 10 fokig is hűlhet a levegő.
Sehol nincs forgalomkorlátozás az időjárás miatt
A gyorsforgalmi utak jól járhatóak és nincs elzárt település sem az országban.
Hollik: Megdöbbentő, hogy megbukott az átvilágításon a Szél által javasolt szakértő
Megdöbbentőnek tartja a Fidesz és a KDNP, hogy az LMP-s Szél Bernadett által javasolt szakértő megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon.
Az afgán fővárosban nem tartózkodik konzuli védelemért regisztrált magyar állampolgár, a szombati fegyveres támadás esetleges magyar érintettjei minden segítséget megkapnak a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól (KKM) - közölte Szijjártó Péter vasárnap.
Többfelé havazik az országban: akár tíz centi is eshet
Az országban többfelé havazik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap reggeli adatai szerint helyenként már 10 centimétert is meghaladja a hó vastagsága. Budapest közösségi közlekedési útvonalain és a főbb utakon, valamint a hidakon, a felüljárók járdáin és kerékpárútjain hetven munkagéppel takarítják a havat.
Püspök volt, plébánosi egyszerűséggel – Ötven éve halt meg Shvoy Lajos
Az egyik legnagyobb szálka volt a kommunista vezetők szemében Prohászka Ottokár utódja, Shvoy Lajos. Hosszú évekre bebörtönözték, és házi őrizetben is tartották a kommunizmus idején, sokan csak „megingathatatlan főpásztorként” hivatkoznak rá. Halálának ötvenedik évfordulója alkalmából misével emlékeznek Székesfehérvár 18. püspökére, aki a leghosszabb ideig szolgálta az egyházmegyét.
2018. január 21. vasárnap, Ágnes napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg