Hajnalban -4 és -12 fok között alakul a hőmérséklet a leghidegebb percekben, elsősorban az északi völgyekben számíthatunk az alacsonyabb értékekre. Kedden napközben napos idő várható kevés fátyolfelhővel, csapadék nélkül. Hajnalban, reggel párásság, ködfoltok előfordulhatnak, de napközben javulnak a látási viszonyok. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad. A levegő 0, +6 fok közé melegszik.

Szerdán túlnyomóan derült, napos idő várható, majd délutántól megnövekszik a fátyolfelhőzet, éjszaka meg is vastagszik. Éjfélig csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad.

A minimumok 0, -10 fok között alakulnak, a fagypont közeli értékek ÉNy-os valószínűek. A maximumok 2, 8 fok között várhatók, északkeleten az alacsonyabb, nyugaton a magasabb értékekkel.

Csütörtökön szakadozott felhőtakaró lesz felettünk, legfeljebb néhány órás napsütésre van kilátás. Éjfél után és délelőtt néhol gyenge havazás, gyenge ónos eső kialakulhat. A déli, délkeleti szél mérsékelt marad.

A hőmérsékleti minimum +2, -5, a maximum 2, 9 fok között alakul, az alacsonyabb értékek északkeleten, a magasabbak nyugaton lesznek.

Pénteken többnyire gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. Éjszaka, hajnalban átmenetileg párássá, ködössé válhat a levegő, majd napközben javulnak a látási viszonyok. A változó irányú szél gyenge marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3, 8 fok között lakul.