A játékra számos ajándékot ajánlott fel az akcióban résztvevőknek a szervező Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. és partnerei. Így többnapos wellness pihenést kínál például a Park Inn by Radisson Sárvár, a Danubius Health Spa Resort Sárvár, a Tinódi Fogadó és az Atmoszféra Apartman. Nyerni lehet még egyebek közt a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló fürdőbelépőket is.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a sárvári turisztikai szolgáltatók nem konkurenciaként, hanem partnerként tekintenek egymásra, és szakmai támogatásuk mellett felajánlásokkal is támogatják a TDM Sárvárt népszerűsítő munkáját” – fogalmaz Haller Ferenc, a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Hozzátéve azt, hogy már most, a tavaszi kampány kezdeti fázisában látszik az összefogás eredménye. A rengeteg felajánlásnak hála óriási az érdeklődés a sárvári játék iránt. Egy hét elteltével már több, mint ezren játszottak a kirakóssal. Akik közül több százan fel is iratkoztak a tabellára.

A www.sarvariwellness.hu oldalon elérhető interaktív játék egészen május 19-éig tart. Addig érdemes még többször visszatérni a felületre. A folyamatosan megújuló kirakós alapképek mellett rendszeresen frissülő sárvári szállásakciókat is mutatunk a nyaralást tervezőknek – hívta fel a figyelmet Haller Ferenc.